Activiteiten op ons erf

 

Gedurende de schoolvakanties bakken we 1xper week broodjes in het kampvuur en  houden we op vrijdagavond de kinderdisco. Op de speelzolder is er s´ochtends het dagelijkse knutseluurtje en kunnen de kids zich vermaken met de voetbaltafel, pool-  en airhockeytafel.

 

Doortje  en Luzy,onze shetlanders,worden graag gepoetst en geknuffeld, na het poetsen mag iedereen een rondje over het erf rijden. De kinderen mogen helpen met het schoonnmaken van de stal en helpen bij het voeren van de kippen en de konijntjes.

 

Verder hebben de kinderen alle ruimte op het erf, ze kunnen spelen in de boomhut, kikkers vangen in de kikkerpoel, zwemmen en op de speelweide spelen op de trampoline, er is een zandboek , glijbaan en er zijn  schommels en een opzetzembad om lekker even af te koelen. Voorde kleintjes is er een  zand/water speelplek waar ze heerlijk kunnen spelen, 

workshops voor tieners en ouders

Deze zomer organiseren we kleine workshops voor de wat oudere kids en de ouders mogen ook aktief worden. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het materiaal en de organisatie . Op het programma staat: werken met vilt, kralen, onderleggers maken door Eline, stempels maken/linoleum snijden , armbandjes maken van leer en versieren.