De Pipowagens

 

Het wonen en slapen in een pipowagen is een beleving op zich. Door de sfeervolle uitstraling voelt u zich direct thuis.

 

In de zomer leeft u vooral buiten op de royale veranda met gedeeltelijk overdekt terras met buitenkeuken. U kunt hier de gehele  dag van de zon genieten in de comfortabele tuinmeubelen.

 

 

Pipowagen la Grenouille

 

We hebben 2 accommodaties. De eerste, la Grenouille,  bestaat uit 2 wagens,een woonwagen en een aparte slaapwagen, geschikt voor 4-5 personen. De wagens staan achter op het erf aan de rand van de mini camping, met een prachtig uitzicht op de vallei en de kikkerpoel.

 

De woonwagen heeft een  zithoek en  aanrecht met wasbak en koelkast. De compleet ingerichte keuken is buiten op het overdekte terras en is van alle gemakken voorzien.Op het terras is een royale zithoek met comfortabele tuinstoelen.

 

De slaapwagen staat naast de woonwagen en heeft een stapelbed en een 2 persoonsbed.Het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Eventueel is het mogelijk om een handdoeken-en keukendoekenpakket te huren.

 

Eigen sanitair pipowagens

 

Bij de pipowagens staat onze nieuwe sanitairwagen met 2 privé badkamers met douche en toilet .

 

Pipowagen  l’ Hirondelle

 

Deze wagen is  geschikt voor 4 -5 personen.Het slaapgedeelte bestaat uit een stapelbed en een  2-persooonsbed. Het  woongedeelte is op het overdekte terras welke gedeeltelijk is afgesloten en bestaat uit de keuken,  en zithoek.De keuken is  voorzien van kookplaat, wasbak en werkblad, koelkast, waterkoker en senseo,pannen en servies.Er is een eettafel met  stoelen en gezellige zithoekbestaande uit ruime bank en 2 stoelen.Verder zijn er comfortabele tuinstoelen waar u heerlijk van het zonnetje kan genieten.  Deze sfeervolle  wagen heeft ook  een prachtig uitzicht op de vallei en landerijen. 

 

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en het is mogelijk om handdoeken- en keukendoeken pakket te huren.

 

Goede ontvangst van WIFI.