De Pipowagens

 

Het wonen en slapen in een pipowagen is een beleving op zich. Door de sfeervolle uitstraling voelt u zich direct thuis.

 

In de zomer leeft u vooral buiten op de royale veranda met gedeeltelijk overdekt terras met buitenkeuken. U kunt hier de gehele  dag van de zon genieten in de comfortabele tuinmeubelen.

 

 

Pipowagen la Grenouille

 

We hebben 2 accommodaties. De eerste, la Grenouille,  bestaat uit 2 wagens,een woonwagen en een aparte slaapwagen, geschikt voor 4-5 personen. De wagens staan achter op het erf aan de rand van de mini camping, met een prachtig uitzicht op de vallei en de kikkerpoel.

 

De woonwagen heeft een  zithoek en  aanrecht met wasbak en koelkast. De compleet ingerichte keuken is buiten op het overdekte terras en is van alle gemakken voorzien.Op het terras is een royale zithoek met comfortabele tuinstoelen.

 

De slaapwagen staat naast de woonwagen en heeft een stapelbed en een 2 persoonsbed.Het is mogelijk om een kinderbedje te plaatsen.Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt. Eventueel is het mogelijk om een handdoeken-en keukendoekenpakket te hurenr. La Grenouille heeft een privé badkamer in het sanitairgebouw van de camping(30 meter lopen)Deze bestaat uit wastafel, ruime douche en toilet.

 

 

Pipowagen  l’ Hirondelle

 

Deze nieuwe  wagen is  geschikt voor 4 -5 personen en bestaat uit een slaapgedeelte met stapelbed en  2-persooonsbed, en een douche met toilet.In het woongedeelte bevindt zich de keuken, eettafel en zithoek met granulé kacheltje.Deze wagen is dus ook zeer geschikt in het voor- en naseizoen.

 

Op dit moment zijn wij de hirondelle aan het verbouwen .De foto’s op de slider zijn nog niet up to date en laten de hirondelle zien zonder badkamer en overdekt woongedeelte. Wij zullen  dit eind januari 2018 af  hebben !

 

Op het overdekte terras vindt u de keuken, voorzien van kookplaat, wasbak en werkblad, koelkast, waterkoker en senseo,pannen en servies.Er is een eettafel met  stoelen en gezellige zithoek.Verder zijn er comfortabele tuinstoelen waar u heerlijk van het zonnetje kan genieten.  Deze sfeervolle  wagen heeft ook  een prachtig uitzicht op de vallei en landerijen. 

 

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en het is mogelijk om handdoeken- en keukendoeken pakket te huren.

 

Goede ontvangst van WIFI.