Welkom op onze camping

 

Op onze camping a la ferme hebben we  10 plaatsen  voor tenten,campers en vouwwagens. Verder verhuren we 2 compleet ingerichte safaritenten, geschikt voor 4 -6 personen   (voorheen vouwwagens).

 

Het sanitair van de camping is gebouwd in 2016 en bestaat uit 3 toiletten, 2 ruime douches, 3 wastafals en 2 spoelbakken. Verder is er een familiebadkamer, deze wordt alleen gebruikt door de gasten van de safaritent. 

 

Het campingterrein is aangelegd in 3 terrassen. Door het hoogte verschil is er op iedere plek een mooi ruimtelijk uitzicht. De plaatsen zijn ruim opgezet met uitzicht op de vallei en landerijen. Het campingterrein bevindt zich achter de speelschuur. Op al onze plekken is het mogelijk om gebruik te maken van electra.

 

Safaritenten

 

Deze 2 tenten zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor 4 tot 5 personen. en is geplaatst op een houten vlonder.

Indeling: slaapgedeelte met 2 cabines , woongedeelte met eettafel, keuken  met koelkast  kookplaat, waterkoker en koffiezetapparaat of senseo.

Royaal terras met fijne zithoek en vrij uitzicht over de landerijen De safaritenten  staan redelijk privé onderaan het campingterrein vlakbij de kikkerpoel  U deelt samen een ruime badkamer met toilet in het sanitairgebouw.((50 meter) De bedden in de safaritent zijn bij aankomst voor u opgemaakt . Het is mogelijk om een handdoeken en/of keukenpakket te huren. Gratis WIFI.

 

 

 

 

Table d’hotes en lekkere snacks

[/swifty_text]

 

Wij bieden tijdens de zomervakantie 2x per week een gezamenlijke maaltijd aan waaronder bbq. . Deze wordt gesereveerd op het terras bij het zwembad. Ook bestaat er de mogelijkheid om pizza’s te bestellen en frietjes met lekkere snacks. Broodjesservice in het hoogseizoen.

 

 

 

 

 

[/swifty_text]