onze accommodaties

 

Een heerlijke vakantie op le Petit Montperroux waar u optimaal kunt genieten van de rust en ruimte om u heen terwijl de kinderen zich prima vermaken op het veilige, autovrije en volledig omheinde terrein van 1 hectare.

Op ons terrein bevinden zich een vakantiewoning geschikt voor 4 tot 5 personen, 2 pipowagens waarvan er 1 met een aparte slaapwagen  en woonwagen en  1 grote pipowagen,volledig ingericht met beiden met eigen douche en toilet. Verder is er een kleine camping met ruime plekken en prachtig uitzicht, hier verhuren wij ook 1 sfeervolle  volledig ingerichte safaritent geschikt voor 4 -6 personen.

 

voor de kids

 

Voor de kinderen is er een speelweide met trampolines, schommels, glijbaan  en zandbak. Er is een spannende boomhut en in de zomer hebben we een opzet zwembad .Voor de kleintjes kan er een kinderbadje geplaatst worden. Er is een kikkerpoel waar de kinderen heerlijk met water en zand kunnen spelen.   Op 3 km. afstand van ons erf vindt u een groot zwem-en vismeer.

Boven in de schuur is de speelzolder met knutseltafel, bibliotheek,biljart, pooltafel, aire hockey, dartbord en een speelhoek voor de kleintjes.

 

 

Op de speelzolder houden we tijdens de schoolvakanties knutseluurtjes. Er is een koffiebaqr met heerlijke capuchino en beneden op het terras  verkopen we frisdrank, ijsjes en kleine snacks. Via onze broodjes service(hoogseizoen)  kunt u iedere ochtend lekker vers brood ontvangen.

 

Er wordt 1x per week een groot kampvuur gemaakt waar we marshmellows in gaan bakken en we houden 1xper week een kinderdisco op de speelzolder.

 

Verder kunnen de kinderen kennismaken met het boerderij leven, helpen met het verzorgen van onze kippen en konijnen en de shetlanders Doortje , Luzy de grote pony Neo en de liefste fjord van de Morvan , Renate . 

 

 

Table d’hotes

 

Wij  bieden wij 2 keer per week een gezamenlijke maaltijd met o.a. barbeque-avond. Verder maken we pizza’s op bestelling en bakken we 2x per week patat met evt. een kleine snack erbij. Buiten het seizoen is er table d’hotes service mogelijk in de accommodaties.