onze accomodaties

 

Een heerlijke vakantie op le Petit Montperroux waar u optimaal kunt genieten van de rust en ruimte om u heen terwijl de kinderen zich prima vermaken op het veilige, autovrije en volledig omheinde terrein van 1 hectare.

Op ons terrein bevinden zich een vakantiewoning geschikt voor 4 tot 5 personen, 2 pipowagens waarvan er 1 met een aparte slaapwagen en 1 pipowagen met slaapgedeelte in een. Verder is er een mini camping met ruime plekken en prachtig uitzicht, hier verhuren wij een  volledig ingerichte vouwwagen geschikt voor 4  personen.

 

voor de kids

 

Voor de kinderen is er een speelweide met trampolines, schommels, glijbaan  en zandbak. In de zomer hebben we een opzet zwembad .Voor de kleintjes kan er een kinderbadje geplaatst worden. Er is een kikkerpoel waar de kinderen heerlijk met water en zand kunnen spelen.   Op 3 km. afstand van ons erf vindt u een groot zwem-en vismeer.

Boven in de schuur is de speelzolder met biljart, pooltafel, aire hockey, dartbord en een speelhoek voor de kleintjes.

 

 

Op de speelzolder houden we tijdens de schoolvakanties s’ochtends het knutseluurtje. In de bar verkopen we koffie, thee ,frisdrank, ijsjes en kleine snacks. Via onze broodjes service(hoogseizoen)  kunt u iedere ochtend lekker vers brood ontvangen.

 

Er wordt 1x per week een groot kampvuur gemaakt waar we broodjees in gaan bakken en we houden 1xper week een kinderdisco op de speelzolder.

 

Verder kunnen de kinderen kennismaken met het boerderij leven, helpen met het verzorgen van onze kippen en konijnen en de shetlanders Doortje en Luzy en de liefste fjord van de Morvan , Renate .

 

 

Table d’hotes

 

In het nieuwe seizoen 2017 bieden wij 2keer per week een gezamenlijke maaltijd aan.  Verder maken we pizza’s op bestelling en bakken we 1x per week patat met evt. een kleine snack erbij.